Playbackshow

Dit jaar weer op zondagavond de playbackshow in de feesttent. Opgave hiervoor kan t/m zondag 25 september bij Ellen Dikland, tel. 06-11716563.

Kinderoptocht

Kinderen die mee willen doen aan de kinderoptocht kunnen zich nog t/m zaterdag 24 september opgeven bij Jolanda Visser, Meijerweg 121, De Knipe. Bellen/appen mag ook naar: 06-50483569.  

V.V.V. kaarten

Mocht u vragen hebben over uw V.V.V. kaart dan kunt u appen/bellen met Jolanda Visser, tel. 06-50483569 Wilt u extra V.V.V. kaarten kopen dan kunt u donderdagavond 29 september terecht van 19.30 tot 20.00 uur in cafe De Knyp.  

Voorbereidingen Knypster Merke 2022 in volle gang

De voorbereidingen voor de Knypster Merke zijn in volle gang. De wagenbouwers zijn volop bezig met hun praalwagens voor de optocht op zaterdag 8 oktober. Dit jaar bouwen mee: De Compagnonsschool, De Gondeliers, Vrienden voor heel even, It Hoppe-ein, Rûnom de Hofbrêge, Grutsk, De Dykwurkers, Smûk, Oei oei buurt en It Bynt. Naast de groteContinue Reading

Uitslag van de kinderoptocht

De uitslag van de kinderoptocht is bekend. Zie de lijst hieronder. De kinderen krijgen later nog een vaantje.  Iedereen bedankt voor het meedoen! kinderoptocht-knypstermerke-2019-uitslag

Vrijdagavond de Snollebollekes en Paul Elstak uitverkocht

Er zijn geen kaarten meer te verkrijgen voor vrijdagavond 11 oktober. Ook aan de kassa zijn geen kaarten meer te koop. Als je geen kaart hebt, kom dan ook niet naar de feesttent. Uiteraard ben je zaterdagavond van harte welkom. Wij adviseren om je ticket dan ook online te bestellen via de website.